Uw salon per 20cm

Ben je op zoek naar een nieuwe salon maar vind je niet de juiste maat? Bekijk dan zeker ons 20cm concept een keertje. Bij dit concept is het mogelijk om uw zetel samen te stellen per 20cm (sommige modellen zelfs tot 10cm) Wenst u nu een knusse 2-zit, een ruime 4-zit of een grote hoeksalon, alles is mogelijk!

Buiten de oneindige samenstellingen, kleuren en afmetingen zijn er ook nog tal van opties die u kan toevoegen om uw salon helemaal naar uw zin te maken.

Met dit concept mag je zeker zijn dat deze altijd in uw interieur zal passen.

Begin met samenstellen

  1. Je kiest allereerst het model van salon dat jij het mooist vind. Ons 20cm concept heeft tal van modellen, dit van zeer modern tot het iets klassieker.
  2. Samen met de keuze van het model komt ook de keuze voor de afmeting van de salon. Ga je voor een 3-zit en een 2-zit of vul je toch graag de ganse plaats met een grote hoeksalon?
  3. Als je het model en de kleur gekozen hebt kunnen we starten met een kleurtje. Ga je voor de luxueuze look en neem je leder, of heb je toch liever die warme uitstraling van een stoffen zetel? Het kan allemaal, zowel de lederen als stoffen bekledingen zijn beschikbaar in een waaier van kleuren.

Model, afmeting en kleur gekozen? Dan is het tijd voor de volgende stap.

De basis is reeds gekozen en het zal er gegarandeerd al prachtig uitzien!

Maar je salon is pas helemaal af als je de opties overlopen hebt. Een relax, verstelbare zitdiepte, of een longchair kunnen uw salon nog comfortabeler maken. Maar dat is niet alles wat mogelijk is. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een bed tevoorschijn te laten komen, zelfs zetelverwarming is een mogelijkheid.

rom antelao salon

Alles is gekozen, nu is het tijd om te gaan genieten van uw 20cm salon

Logo meubelen van ballaer

Alles voor uw interieur