keramische tafels, haast onverwoestbaar

Keramische tafelbladen zijn hip op het moment. Door hun specifieke eigenschappen zijn het pareltjes voor in uw keuken of woonkamer.

Hieronder willen wij u kennis laten maken met de voordelen van een keramische tafelblad dat u helemaal zal overtuigen.

tafel joli
tafel marmer keramisch

Bestand tegen vrijwel alles

  • Een keramische tafel is bestand tegen krassen, schokken enzovoort en is daarom een perfecte tafel voor dagelijks gebruik. Deze tafels biedt het comfort en zekerheid dat uw tafel er lang mooi zal uitzien.
  • Keramiek is bestand tegen hitte en koude, waardoor onderzetters overbodig worden. Dat wil zeggen dat je uw kookkunsten rechtstreeks op de tafel kan zetten zonder beschadigingen.
  • Morsen met wijn, vet, confituur, of andere is geen enkel probleem meer. Deze vlekken kunnen vlotjes schoongemaakt worden met een spons en water.
  • Keramiek is niet alleen makkelijk te reinigen maar is ook geur- en smaakloos. Dit maakt alles zeer hygiënisch en daarom geschikt om levensmiddelen direct op het tafelblad te zetten.

Oneindig veel mogelijkheden

Keramische tafels kan je verkrijgen in verschillende afmetingen, kleuren en modellen waardoor er altijd wel een tafel is die perfect in uw interieur past. Denk je aan een houten onderstel met een keramische blad met een houtmotief of toch eerder een metalen onderstel met een zwart blad. Alles is mogelijk.

Onderstaand vind u tal van tafels die u ook in onze toonzaal kan bezichtigen.

Logo meubelen van ballaer

Alles voor uw interieur