Als er iets is wat we allemaal doen dan is het eten. Waarom dan niet aan een mooie tafel! Goede tafels zijn meer dan een plank op vier poten. Het is de blikvanger in uw eetkamer. Zo zijn ze mooi van kleur, model en afmeting. Ook moet deze sterk zijn en mag zeker niet schommelen. Je soep moet natuurlijk in het bord blijven.

Waar moet je op letten:

De vraag is waar je op moet letten bij de aankoop van een tafel. Het antwoord daarop is niet zo simpel als 2+2. Ben je daarom van plan om maar tijdelijk ergens klein te wonen kan je beter de loodzware eiken tafels achterwege laten maar een lichte tafel die makkelijk te verplaatsen is kopen. Kies ook geen kleine tafel als je een grote woonkamer hebt. Dan lijkt het precies of je helemaal geen tafel hebt. Tegenovergesteld is het net hetzelfde, een te grote tafel geeft een beklemmend gevoel in huis. En dat kan zeker niet de bedoeling zijn.

Uw tafel is de blikvanger van uw woonkamer.

Davy, Meubelen Van Ballaer

Kleur en stijl:

Dan nog een laatste punt voor je naar de juiste tafel kan beginnen zoeken, de kleur en de stijl. Is je woonkamer heel modern en licht, plaats hier dan geen donker gebeitste tafel in. Dit past beter in een klassieker interieur. Hou rekening met de stijl van uw eetkamer en de rest van uw huis, alsook zorg je er best voor dat uw stoelen mooi passen bij de tafel. Mocht je al armstoelen hebben of moet je deze nog kopen? Let er dan zeker op dat de armleuningen eronder passen. Anders kan je onaangenaam verrast zijn als deze armleuningen net tegen de regel van uw tafel stoot. Indien je liever eerst wat inspiratie opdoet kan je altijd eens een kijkje nemen op onze pagina “wonen”. Hier staan tal van eetkamers afgebeeld waarvan de tafels ook steeds los verkrijgbaar zijn. Wanneer je niet zeker bent over wat je precies wil nemen dan staan onze verkopers ook nog altijd klaar voor u om u verder te helpen. Zo ben je zeker dat uw nieuwe tafel als een parel in uw interieur gaat passen.