Wie zijn wij

  • professioneel advies

  • ruime keuze, zowel modern als klassiek

  • kwalitatieve meubelen

  • levering en plaatsing door eigen personeel

Bij Meubelen Van Ballaer vind je een uitgebreid aanbod van moderne, romantische tot hedendaagse eiken en klassieke meubelen. Voor ieders budget maar steeds met het oog voor kwaliteit en betaalbare prijzen.
Meubelen Van Ballaer is een familiebedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring. Dus u wordt steeds geholpen in onze toonzaal door mensen die u vakkundig advies geven voor het verwezenlijken van uw droominterieur. Alsook de levering en montage wordt verzorgd door eigen personeel, waardoor steeds een vakkundige en correct uitgevoerde levering bij u thuis wordt gegarandeerd.
Kom het zelf ontdekken in onze toonzaal waar wij graag alle advies en info geven.

Een nieuw meubel koop je niet op 1 – 2 – 3, je moet deze toch eerst eens zien, voelen en grondig uitproberen. In onze toonzaal kan alles eens grondig uitgetest worden. Relax je graag even in je nieuwe zetel of test je die nieuwe matras toch eens graag grondig uit door er een dutje op te doen? Dat kan allemaal! We zullen je net voor sluitingstijd wel even wakker maken.

Onze verkopers staan u met hun jarenlange ervaring bij in uw keuze en geven u raad en advies zodat je steeds de juiste keuze kunt maken

In onze toonzaal vind je een ruim aanbod van zowel salons, eetkamers en slaapkamers. Alsook hebben wij een ruim assortiment met losse kleerkasten en boxsprings. Je kan er zeker van zijn dat er steeds wel iets voor jou tussen zit!

rom zetel colorado salon

Ben je op zoek naar iets of kom je gewoon eens een kijkje nemen?

Wij doen ons uiterste best om u in elke situatie zo goed mogelijk verder te helpen. Onze verkopers en leveranciers staan u hiervoor altijd klaar voor u.

levering

De levering van uw meubelen wordt steeds uitgevoerd door ons eigen personeel die over een uitgebreide kennis beschikken om uw nieuwe meubelen mooi en netjes achter te laten bij u.

montagedienst

Bijna alle meubelen worden uitgepakt en gemonteerd bij u thuis. Sommige producten moeten echter zelf geplaatst worden. Heeft u hier geen zin/ervaring in kan u deze alsnog laten plaatsen door ons eigen personeel.

dienst na verkoop

Ook na de aankoop van uw meubelen laten wij u niet aan uw lot over. Heeft u na de aankoop van uw meubelen een probleempje? Wij doen altijd ons uiterste best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dit binnen of buiten de garantieperiode.

toegankelijkheid

Aan onze toonzaal is een ruime parking voorzien waar je kan parkeren, alsook is er een bushalte op 50 meter. Doordat wij in onze toonzaal bijna geen gebruik maken van opstapjes of trappen is het uiterst gebruiksvriendelijk voor mindervaliden of rolstoelgebruikers.

Zit je nog met vragen?

Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal waar we uw vraag met alle plezier beantwoorden.
Je mag uiteraard ook een berichtje sturen. Wij helpen u graag verder!