Salons

‘s Avonds wanneer al het werk gedaan is, dat is het moment om eindeloos te relaxen. Dit kan door een boekje te lezen of door de TV in te schakelen. Wenst u dit te doen in een mooie relaxzetel, een uitgebreide 3-zit of toch liever een ruime hoeksalon. Bij Meubelen Van Ballaer vindt u een ruime keuze aan zetels.
Iedereen heeft natuurlijk een bepaalde stijl in gedachte, hieronder kan u een keuze maken uit modern, klassiek of tijdloze salons.

Ga naar zitten

Eetkamers

Uw woonkamer straalt altijd wel iets van je persoonlijkheid uit.
Zeker wanneer er vrienden of familie op bezoek komen is het eerste dat zij zullen zien je woonkamer. Ben je voor zeer modern, klassiek of toch liever iets tijdloos? Bij Meubelen Van Ballaer vind je een uitgebreid gamma met verschillende woonkamers. Zo is er altijd wel een woonkamer die perfect in uw interieur past.

Ga naar wonen

Boxsprings

Slapen op een boxspring is tegenwoordig van groot belang met de dagelijkse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed bed zeer belangrijk. Bij het kopen van een boxspring let je vooral op het comfort maar ook de looks zijn niet onbelangrijk. Bij Meubelen Van Ballaer hebben we daarom een ruime collectie van boxsprings zowel vast als elektrisch in tal van kleuren.

Ga naar boxsprings

Kleerkasten

Er is niets leuker dan ‘s morgens opstaan en uw kleren onmiddellijk mooi geordend terug te vinden in uw kleerkast. Is dit in een moderne schuifdeurkast of toch liever een kleerkast met draaideuren, alles is mogelijk. Alsook kan je tal van opties plaatsen in uw kast, dit om nog meer orde te creëren.

Ga naar kleerkasten